Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[NE] Problemy techniczne oraz inne pytania ogólne

Jak wyżej.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

"Trzech opcjonalnych towarzyszy do dyspozycji (Velaya, Thora i Wrzód)" xD. Naprawdę nie rozumiem co modyfikacja ma wspólnego z Nostalgią, jak samą sobą przeczy. Co tu robi Wrzód, który defacto powinien być martwy? I dlaczego jest w Khorinis i zwraca się do bohatera, jakby w ogóle go nie znał, gdy gra zaczyna się później? xD
Odpowiedz

Pytanko, czy moda można już bez problemu zainstalować w wersji polskiej ze Spine?
Odpowiedz

(30-11-2020, 14:36)Fabiosek napisał(a):  "Trzech opcjonalnych towarzyszy do dyspozycji (Velaya, Thora i Wrzód)" xD. Naprawdę nie rozumiem co modyfikacja ma wspólnego z Nostalgią, jak samą sobą przeczy. Co tu robi Wrzód, który defacto powinien być martwy? I dlaczego jest w Khorinis i zwraca się do bohatera, jakby w ogóle go nie znał, gdy gra zaczyna się później? xD

Panie, nie pytaj, tylko rozkoszuj się tym niemieckim dziełem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(30-11-2020, 14:53)Pasterny4 napisał(a):  Pytanko, czy moda można już bez problemu zainstalować w wersji polskiej ze Spine?

Tak.

Odpowiedz

Powiem tak :) Mi pasuje myśl że podąża za mną inny paladyn lub łowca smoków :D
Odpowiedz

Czy to normalne że mam twarz Gorna? http://prnt.sc/vt0imd
Odpowiedz

Uruchom jako admin.

Odpowiedz

Mam uruchamnianie jako admin z trybem zgodności win xp a głowa i twarz nadal Gorna. Ogólnie to każdy ma twarz Gorna http://prnt.sc/vt0qw5
Odpowiedz

Gdzieś to już u kogoś widziałem w innym modzie, ale za cholerę nie przypomnę sobie, jaka była przyczyna. :/
Może po prostu jakiś inny mod koliduje?

Odpowiedz

Pewnie patch graficzny.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości