Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[G1] Mroczne Tajemnice PL

[Obrazek: thd7Yny.jpg]

Opis modyfikacji:

Projekt nie wprowadza zupełnie nowej kampanii, ale zamiast tego jego zadaniem jest wzbogacenie oryginalnej fabuły przygotowanej przez studio Piranha Bytes o dodatkowe misje i wątki. Gracze wcielają się w Bezimiennego, a fabuła nowych elementów obraca się wokół Pradawnych, czyli potężnych istot służących Innosowi. Autorzy opracowali nowe lokacje i przygody, pięć dodatkowych frakcji i kilkadziesiąt postaci. Ponadto umożliwiono wcielenie się w Magnata oraz wzięcie udziału w walkach na arenach. Wszystko to zostało wyśmienicie zintegrowane z podstawową wersją gry i wykonane w jakości, która bardziej przypomina oficjalny dodatek, niż fanowską produkcję. Ponadto nowości jest tak dużo, że można ponownie przejść główną kampanię bez uczucia znużenia, gdyż wprowadzone przez autorów modyfikacje skutecznie odświeżają formułę całości.

Cechy:

* Kilka nowych lokacji
* Około 80 nowych postaci
* Nowy system używania i tworzenia czarów + nowe czary
* Nowe umiejętności: gotowanie, warzenie trunków i kowalstwo
* Rozbudowana, wielowątkowa fabuła z możliwością wyboru przez gracza drogi postępowania
* Cięższy, doroślejszy klimat
* Możliwość podjęcia i obstawienia walk na arenie
* Możliwość dołączenia do nowej, potężnej gildii
* Nowe, bardzo potężne bestie
* Wiele nowych broni, zbroi, a także niewystępujące w podstawowej wersji hełmy
* Potężny miecz, który można zakląć czterema pieczęciami, aby uzyskać moc runiczną
* Wiele ciekawych easter eggów
* Opcjonalny dubbing nowych kwestii dialogowych, którego autorem jest The PoziomkaZ
* Trzy poziomy trudności
* Podmiana tekstur na te z drugiej części gry
* Możliwość zostania Magnatem
— i wiele więcej —

Screeny:

[Obrazek: 7paKyZb.jpg]
[Obrazek: btRBC67.jpg]
[Obrazek: sk57s91.jpg]
[Obrazek: ZQ9FFef.jpg]
[Obrazek: A6WiyVI.jpg]
[Obrazek: 70D4U0M.jpg]

>>> Download <<<

Polski dubbing: Link

Polecamy również alternatywny download narzędziem Spine: Link.

Za produkcję odpowiada studio The PoziomkaZ.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Modyfikacja została dodana do Spine.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia recenzji tej modyfikacji:
https://www.youtube.com/watch?v=z9D1_alj88E
Odpowiedz

Zapraszam, poradnik kieruje do osób totalnie nieobeznanych w temacie.
(JEŻELI TO NIE PROBLEM, PROSZĘ O USUNIĘCIE TEGO POSTA)
Odpowiedz

Witam serdecznie, poniżej podrzucam moją recenzję gry "Mroczne Tajemnice".
Nie uważam, by różniła się jakoś bardzo od recenzji kolegi @Fayors, ale dotrzymuje postanowienia, recenzowania każdej ogranej na kanale modyfikacji. By zaoferować wam coś świeżego, podszedłem do recenzowania tego  moda zdecydowanie na swój sposób, utrzymując klimat filmu w podobnym nastroju do moich poprzednich recenzji. Standardowo, jeżeli uważacie, że o czymś nie powiedziałem lub z czymś się nie zgadzacie, dajcie znać, a z wielką chęcią podejmę się dyskusji lub nawet zmienię pogląd w temacie.
https://www.youtube.com/watch?v=mXupNpLJ...e=youtu.be
Odpowiedz

Witam obecnie ogrywam modyfikacje i mam problem z questem z obozu przemytników otóż gdy idę dostarczyć przesyłkę do Quentina podaje hasło i wchodzę wszyscy z automatu się na mnie  rzucają proszę o pomoc. Dziękuje.
Odpowiedz

Znany bug, o ile pamiętam musisz Quentina kodem przywołać.
Odpowiedz

Witam, mam problem z Pożeraczem Dusz. Mianowicie na trudnym poziomie trudności i 300 siły nie zadaje on obrażeń np. orkom elitom. Widziałem kiedyś post, że można zbuffować Pożeracz Dusz i tu kieruję moje pytanie czy da radę wzmocnić jakoś ten miecz oprócz pieczęci żywiołów? Bo bazowo ma 30 obrażeń =.
Odpowiedz

Scatty mówi że mogę obstawić 1000 i 5000 bryłek, lecz maksymalnie obstawić mogę 250 niezależnie od rozdziału.

O co chodzi?
Odpowiedz

O poziom trudnosci, bład błedem, mialo byc tak ze na Hardzie tylko opcja 250 miala byc dostepna, no ale wyszlo tak ze niezaleznie od poziomu jest tylko 250 nic z tym nie zrobisz graj dalej
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości