Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ŚS] Problemy z zadaniami, pytania oraz trudności

Temat ten służy pomocy graczom, którzy mają różnorakie problemy z przejściem tudzież modyfikacją. Od razu uprzedzę dwie najbardziej nurtujące was kwestie.

Warunki na Magnata:

1. Trzeci rozdział.
2. Gildia Strażnik.
2. Minimum 20. poziom.
3. Wykonanie zadań:
— Zadanie od Thorusa poprzez zabicie Mordraga na miejscu
— Test zaufania, NIE zanosząc listy do Laresa
— Zaginiony Strażnik
— Zaginiony Kopacz
— Receptura Bractwa
— Poszukiwania magicznych artefaktów
— Składniki Omida
— Perswazja
— Eskorta konwoju
— Zbuntowani Kopacze
— Nowy paser dla Fiska
— Piwo dla Brandicka
— Zobowiązania wobec Scatty’ego
4. POKONANIE na arenie Kirgo, Kharima i Gor Hanisa.
5. Niewykonanie zadań:
— Nowi wyznawcy dla Bractwa
Warunki na Guru:

1. Minimum 15. poziom.
2. Przekonanie wszystkich Guru w 1. rozdziale (Baal Namib, Baal Tyon, Baal Orun, Baal Lukor, Baal Cadar, Baal Tondral).
3. Drugi rozdział.
4. Ubita królowa pełzaczy.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Czy jest możliwość grania wraz z Panker Mod Mix 2.0 i DX11?
Odpowiedz

Czy będzie działąć na wersji steam? Poproszę o instrukacje co i gdzie instalowac po kolei , chodzi mi o lokalizacje na kompie itd.
Jestem tępy w takich sprawach.
Odpowiedz

(31-10-2020, 17:05)Vanaadis napisał(a):  Czy jest możliwość grania wraz z Panker Mod Mix 2.0 i DX11?

1. Nie wiem.
2. Tak.

(31-10-2020, 17:15)koksk2 napisał(a):  Czy będzie działąć na wersji steam? Poproszę o instrukacje co i gdzie instalowac po kolei , chodzi mi o lokalizacje na kompie itd.
Jestem tępy w takich sprawach.

Kieruj się tym tematem: Klik

Odpowiedz

Mi właśnie wyskoczył jakiś problem z niepowodzeniem, ale próbuje jeszcze raz
Odpowiedz

Mam malutki problem podczas rozmowy z npc mi mignie ekran na sekunde co jakis czas da sie to jakos naprawic?
Odpowiedz

Czy mi się wydaje czy mod posiada poprawioną oryginalną czcionkę Gothic 1 jeśli tak to czy jest możliwość żeby ją jakoś wyciągnąć i używać w innych modach a w szczególności w podstawce??
Odpowiedz

Domyślnie nie, ale możesz ją sobie wgrać: Klik

Odpowiedz

Niech mi ktoś proszę powie, czy już pobrał oraz zainstalował moda oraz czy wszystko pięknie gra. Ja pobrałem, całość przegrałem do folderu Gothica, na Spine pobrałem Systempacka i próbuję odpalić moda przez spine, ale wyskakuje mi ten nawiedzony Acces Violation podczas ładowania gry. Według linku jak się z tym uporać, robię wszystko jak jest napisane. Próbowałem również z Patchem 4GB. Czy nie powinienem przez Spine jeszcze odpalać, tylko pobrać Player Kita?
Odpowiedz

(31-10-2020, 17:56)Itachi Des napisał(a):  Niech mi ktoś proszę powie, czy już pobrał oraz zainstalował moda oraz czy wszystko pięknie gra. Ja pobrałem, całość przegrałem do folderu Gothica, na Spine pobrałem Systempacka i próbuję odpalić moda przez spine, ale wyskakuje mi ten nawiedzony Acces Violation podczas ładowania gry. Według linku jak się z tym uporać, robię wszystko jak jest napisane. Próbowałem również z Patchem 4GB. Czy nie powinienem przez Spine jeszcze odpalać, tylko pobrać Player Kita?
Przez Player Kita wszystko się poprawnie odpala.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości