Ankieta: Jakie jest twoje zdanie w tej kwestii, graczu? - Ankieta jest zamknięta.
Interesują mnie same napisy.
74.35%
455
74.35%
Wolę poczekać na zdubbingowaną wersję.
25.65%
157
25.65%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Enderal: Zapomniane Opowieści PL (przedpremierowy temat zbiorczy)

(07-07-2017, 21:40).Quasch napisał(a):  Zajmujemy się właśnie przekładem piosenek w karczmach, strasznie dużo czasu absorbują. ;P Kandydata do użyczenia męskiego wokalu już mamy, teraz tylko wypadałoby znaleźć jeszcze jakąś panią, ale to w swoim czasie.

Witam,
trochę zajmuję się dźwiękiem. Mogę nagrać jakąś piosenkę. Daj znać, czy jesteście zainteresowani.
Odpowiedz

(03-08-2017, 21:59)Recon 1 napisał(a):  Witam,
trochę zajmuję się dźwiękiem. Mogę nagrać jakąś piosenkę. Daj znać, czy jesteście zainteresowani.

Cześć, zapraszam na pw. :)

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Hej, opłaca się jeszcze poczekać do wydania polskiej wersji, czy zdąże spokojnie ograć w wersję angielską nim wyjdzie spolszczenie?
Z góry dzięki za odpowiedź. :)

PS. Moje wielkie uszanowanko za waszą pracę.
Odpowiedz

Zrobisz, jak uważasz, zdołasz zapewne nawet niemiecką wersję ograć. ;)

Odpowiedz

Jak wam idzie? Dużo jeszcze zostało? Orientujecie się już kiedy skończycie?
Odpowiedz

Quasch potrzebujecie w jakiś aspektach pomocy?
Nie wiem, może szukacie voice aktorów?
Może potrzebujecie pomocy z edycją tekstur? Param się grafiką więc mógłbym pomóc.
Tłumacz ze mnie marny.
Odpowiedz

@bawell
Szczerze to nie spodziewałem się, że zgłosi się do pomocy tak dużo osób, że aż muszę dokonywać selekcji głosów (tyczy się to głównie piosenek), ale cóż, właściwie dobrych osób do nagrania kwestii dialogowych nigdy nie za wielu. ;) Możesz podesłać próbkę na pw albo coś. Z grafikami aktualnie nie mamy problemów.

Odpowiedz

@Quasch
Z aktorami głosowymi, to mogę po pytać znajomych jeżeli macie braki, bo ja mam tak specyficzny głos, że wszyscy przez telefon mówią mi per Pani zamiast Pan :D Jeżeli grafików jest komplet, to chyba w niczym nie będę niestety mógł Wam pomóc. Zastrzeliliście mnie informacją, że to będzie pełne spolszczenie.
Odpowiedz

@bawell
Jasne, dzięki za każdą inicjatywę. Ale żeby nie było, właśnie niedawno również się zastanawialiśmy, co zrobić z dubbingiem dzieci. Czy lepiej naprawdę wziąć jakiegoś dzieciaka, czy kogoś starszego, kto będzie się starał modelować głos. Może akurat będzie to Twoja rola. ;)

Odpowiedz

Takie jeszcze małe pytanie - czy będziecie mogli wypuścić 2 wersje spolszczenia: z i bez dubbingu?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości