Liczba postów: 467
Liczba wątków: 2
Reputacja:
83
1. A miejsce na dysku jest?
2. Wymagane jest Special Edition Skyrima.
<p>
![[Obrazek: spineSignature.php?name=Szymon&language=Polish]](http://clockwork-origins.de/spineSignature.php?name=Szymon&language=Polish)
<br></p>
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak lata temu kupiłem Skyrim to teraz żeby zagrać w tego moda musze ponownie kupić Skyrim tylko, że special edition xD
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Miałbym prośbę, Jeśli ktoś mógł przejrzeć spolszczenie i dlaczego niektóre kwestie nie są spolszczone w zadaniach, Dla Gildii Złotego Sierpu.
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
Ukończyłem modyfikację. Polecam bardzo. Recenzje nie są w żadnej mierze przesadzone, gra dużo, dużo lepsza od Skyrima. Jestem pod wrażeniem jak wiele elementów zostało dopracowanych.
Emocjonalnie Enderal poruszył mnie bardziej, niż niejedna gra AAA... 100h niezapomnianej przygody i to zupełnie za darmo. Nie zastanawiać się tylko śmiało grać.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
A ja od siebie chciałbym bardzo podziękować wszystkim osobom zaangażowanym w ten projekt i jego ukończenie. Jesteście wielcy, szacun za czas powięcony na stworzenie tego spolszczenia.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam gram w Enderal SE wersję angielską czy jest możliwość dodania do niej spolszczenia i ewentualnie udostępienia pliku ze spolszczeniem ?. Na Steamie mogę pobrać całą modyfikację ale mam bardzo wolny internet i będzie to trwało kilka dni. Pozdrawiam.