Ankieta: Jakie jest twoje zdanie w tej kwestii, graczu? - Ankieta jest zamknięta.
Interesują mnie same napisy.
74.35%
455
74.35%
Wolę poczekać na zdubbingowaną wersję.
25.65%
157
25.65%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Enderal: Zapomniane Opowieści PL (przedpremierowy temat zbiorczy)

Cześć wszystkim. Mam problem z pobraniem tego moda na steam. Otóż posiadam oryginalną wersję Skyrim już zainstalowaną. Włączam pobieranie Enderal i tu niespodzianka, pobrano 12,75gb i pobieranie wstrzymane  [Obrazek: zly.gif] ‌ nie moge za cholere tego pobrać, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz

1. A miejsce na dysku jest?
2. Wymagane jest Special Edition Skyrima.

<p>[Obrazek: spineSignature.php?name=Szymon&language=Polish]<br></p>
Odpowiedz

Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak lata temu kupiłem Skyrim to teraz żeby zagrać w tego moda musze ponownie kupić Skyrim tylko, że special edition xD
Odpowiedz

(21-09-2022, 21:30)kashero napisał(a):  Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak lata temu kupiłem Skyrim to teraz żeby zagrać w tego moda musze ponownie kupić Skyrim tylko, że special edition xD

nie już jest spolszczenie to postawowej werscji enderal
Odpowiedz

(21-09-2022, 21:30)kashero napisał(a):  Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak lata temu kupiłem Skyrim to teraz żeby zagrać w tego moda musze ponownie kupić Skyrim tylko, że special edition xD
Nie wymaga special edition. Dodali spolszczenie do podstawki. Sama mam podstawkę i wszystko działa, musi być jakaś inna przyczyna zatrzymania pobierania.
Odpowiedz

Miałbym prośbę, Jeśli ktoś mógł przejrzeć spolszczenie i dlaczego niektóre kwestie nie są spolszczone w zadaniach, Dla Gildii Złotego Sierpu.
Odpowiedz

Ukończyłem modyfikację. Polecam bardzo. Recenzje nie są w żadnej mierze przesadzone, gra dużo, dużo lepsza od Skyrima. Jestem pod wrażeniem jak wiele elementów zostało dopracowanych.
Emocjonalnie Enderal poruszył mnie bardziej, niż niejedna gra AAA... 100h niezapomnianej przygody i to zupełnie za darmo. Nie zastanawiać się tylko śmiało grać.
Odpowiedz

A ja od siebie chciałbym bardzo podziękować wszystkim osobom zaangażowanym w ten projekt i jego ukończenie. Jesteście wielcy, szacun za czas powięcony na stworzenie tego spolszczenia.
Odpowiedz

Witam gram w Enderal SE wersję angielską czy jest możliwość dodania do niej spolszczenia i ewentualnie udostępienia pliku ze spolszczeniem ?. Na Steamie mogę pobrać całą modyfikację ale mam bardzo wolny internet i będzie to trwało kilka dni. Pozdrawiam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości