Liczba postów: 3,797
Liczba wątków: 432
Reputacja:
1,055
Bardzo się staraliśmy, byście dostali jak najbardziej dopieszczoną wersję i zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, jednak jeśli dalej natkniecie się na jakiś większy błąd lub coś w tym rodzaju, dajcie znać tutaj, a pomyślimy ewentualnie o patchu dla przyszłych graczy.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
31-10-2017, 00:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2017, 00:59 przez
nixrvsz.)
Nie wiem jak to dokładnie działa, ale zakładanie i zdejmowanie kosturów z premią many odejmuje nam maksymalną manę tak długo aż będziemy mieli jej zero.
Mowa o kosturach dostępnych u Goraxa.
Gamebreaking bug dla ludzi grających jako Mag Ognia.
Reputacja:
1,055
W kwestii cieniostwora to ja bym mimo wszystko traktował to na tę chwilę jako swego rodzaju smaczek aniżeli jakąś główną atrakcję. Mocno pobugowany niestety dalej jest. Zgłaszaliśmy w trakcie testów to i owo, no ale niestety dalej nie jest tak, jak być powinno. Widocznie jakaś grubsza sprawa.
Liczba postów: 443
Liczba wątków: 8
Reputacja:
18
W podstawce masz jedno a tam masz 3.
Reputacja:
1,055
W podstawce potrafiło być tam z jakiegoś powodu i 10.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Było by wspaniale gdybyście dodali do notatnika wymagania odnośnie ulepszania zbroi.
Doline znalazłem pod koniec gry, wiec do ulepszenia mam tylko jadną zbroje(nie wiem jak w pozsotałych) ale nie moge bo nie wiem jakie składniki sa potrzebne.
Jest napisane 4 czy 5 bryłek rudy + czarna per.... i dalej uciete a w notatniku tylko info ze od teraz moge ulepszac zbroje.
A tak pozatym to jak sie nauczymy ulepszac zbroje to mozna to zrobić jeszcze raz u tego kowala. Nie wiem czy jak sie drugi raz nauczymy czy to coś zmienia(napisałem bo jesli nie to strata punktów)