Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[LoA] Pytania odnośnie do zadań i rozgrywki

Jak w temacie.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Był ktoś czeladnikiem u Joachima (stolarz, uczy wyrobu strzał)? Jeśli tak to według dialogu powinienem móc sprzedawac mu wyrobione strzaly i belty, ale po ich zrobieniu, nie ma zadnego dialogu. Cos przeoczylem czy w czym tkwi problem?
Odpowiedz

cześć mam pytanko czy skróty np.dd na nazwy zadań coś oznaczają
Odpowiedz

Te skróty to nazwy miejsc w których misja się odbywa. W dzienniku masz rozpisane wszystkie skróty.
dd- dolna dzielnica
(30-04-2023, 15:48)pawelqq1 napisał(a):  Był ktoś czeladnikiem u Joachima (stolarz, uczy wyrobu strzał)? Jeśli tak to według dialogu powinienem móc sprzedawac mu wyrobione strzaly i belty, ale po ich zrobieniu, nie ma zadnego dialogu. Cos przeoczylem czy w czym tkwi problem?

Strzały i bełty normalnie w handlu sprzedajesz, nie ma żadnego dialogu do tego.
Odpowiedz

Rozpracował ktoś gdzie jest ten skarb do wykopania, dla ślepca???
Odpowiedz

(02-05-2023, 07:47)Five napisał(a):  Rozpracował ktoś gdzie jest ten skarb do wykopania, dla ślepca???

W krzakach przed wejsciem do jaskini, potrzebny jest kilof. Jak nie mozesz znalezc to poczekaj do nocy kiedy Deniro wychodzi sie tam odlac. I dokladnie w tym miejscu kopiesz.

<p><br></p>
Odpowiedz

Dzięki za odpowiedź, 

Udało mi się znaleźć w międzyczasie. 
Okazało się, ze szukałem przy złej karczmie ( tej, gdzie gospodarzem był typ na N... taka karczma zbudowana z desek )
Dopiero potem ogarnąłem, ze za farmą w jaskini jest karczma, o którą chodzi Niewidomemu
Odpowiedz

(01-05-2023, 23:43)Zipperiusz napisał(a):  Strzały i bełty normalnie w handlu sprzedajesz, nie ma żadnego dialogu do tego.
Dzięki, w dialogu z nim o moich obowiązkach było o tym wspomniane, co mnie troche zmyliło.
Odpowiedz

III Rozdział 
Niewinna przechadzka. 

Gdzie szukać ekipy eskortującej księge?

////////////////////////////////////

Znalazlem ich za kamieniołomem
Odpowiedz

Hej, zacząłem niedawno grę i mam kilka pytań na start:

1. Gdzie zdobyć runę teleportacji?
2. Kto nauczy mnie reszty trofeów (podstawowe jak skora pazury i kły już mam)
3. Gdzie najłatwiej zdobyć mapę wyspy?

I jedno techniczne bardziej:

4. Mam coś chyba zwalone z celowaniem magią. Mam co prawda wolne celowanie ale nie mam celownika i dodatkowo nie podswietlaja się moby (w sensie ich paski zycia) kiedy w nie celuje. Co mam ustawione źle?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości