Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ME] Problemy techniczne oraz inne pytania ogólne

Jak wyżej.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Gra zawiesza się podczas początkowej rozmowy z Xardasem, zaraz po tym gdy Xardas powie "Zostało nam niewiele czasu". Mam wersję Steam, czy coś trzeba jeszcze doinstalować?

EDIT: W sumie takie same rzeczy dzieją się przy próbie pójścia spać, albo przy niektórych dialogach.
Odpowiedz

Strzelam, że wina jakiegoś dodatkowego pluginu czy coś w tym stylu. Na razie trudno stwierdzić.

Odpowiedz

Można się jakoś pozbyć tych brzydkich "pasków filmowych" w dialogach? To jedyne co mnie zniechęca do ogrania tego moda, Bo nigdy się do tego nie potrafię przyzwyczaić. W Czasie Zapłaty to też było lekko irytujące.
Odpowiedz

Chyba nie bardzo.

Odpowiedz

Da się jakoś zmienic sprint z PPM? Sprawdzałem w opcjach gry i .ini więc albo jestem ślepy albo nic takiego nie ma.
Odpowiedz

Niby jest coś takiego w opcjach, ale mnie też tego nie chciało zmienić.

[Obrazek: SRxWAVx.jpg]

Odpowiedz

(08-07-2022, 21:32)Quasch napisał(a):  Niby jest coś takiego w opcjach, ale mnie też tego nie chciało zmienić.

[Obrazek: SRxWAVx.jpg]
U mnie to samo, zmiana nic nie daje. Szkoda, trochę to irytuje xd
Odpowiedz

(08-07-2022, 19:52)Farrew napisał(a):  Gra zawiesza się podczas początkowej rozmowy z Xardasem, zaraz po tym gdy Xardas powie "Zostało nam niewiele czasu". Mam wersję Steam, czy coś trzeba jeszcze doinstalować?

EDIT: W sumie takie same rzeczy dzieją się przy próbie pójścia spać, albo przy niektórych dialogach.
Tez mam ten sam problem, choć tylko mam Uniona i wsparcie dla padów
Edit: Obawiam się że gra próbuje wczytać dialogi ale jakims sposobem nie moze wyswietlic je i przez to gra nie odpowaida, próbowałem nawet pogadać z character helperem i to samo
Odpowiedz

(09-07-2022, 11:43)GrzybowySnaf napisał(a):  
(08-07-2022, 19:52)Farrew napisał(a):  Gra zawiesza się podczas początkowej rozmowy z Xardasem, zaraz po tym gdy Xardas powie "Zostało nam niewiele czasu". Mam wersję Steam, czy coś trzeba jeszcze doinstalować?

Tez mam ten sam problem, choć tylko mam Uniona i wsparcie dla padów
Edit: Obawiam się że gra próbuje wczytać dialogi ale jakims sposobem nie moze wyswietlic je i przez to gra nie odpowaida, próbowałem nawet pogadać z character helperem i to samo

Odinstalujcie pluginy u mnie wszystko śmiga na czystym unionie
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości