Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problemy techniczne, trudności oraz inne pytania ogólne

Jak w temacie.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

jak odpalam grę przez Spine wyskakuje mi błąd acces violation !
Odpowiedz

Instaluje na Spine, Dawno z tego nie korzystałem, D3D11 Renderer Clocwork i 4GB pach instalować coś po zatym?
Odpowiedz

Zaden potwor nie otrzymuje obrazen czy jest to wina uniona badz panker graphic packa? aight naprawilem wystarczylo wywalic jeden plugin z uniona jakby sie ktos zastanawial to Zutilities
Odpowiedz

Patch graficzny nie powinien tego powodować, CZYSTY Union również nie. Wyłącz "Union pluginy", jeśli ich używasz. System obrażeń jest z G2, nie G1.

PS. Do gry z Unionem jest zalecane, żeby wyłączyć plamy krwi (powodują zamrażanie się gry, gdy otrzymujesz obrażenia), da się to zrobić tylko w DirtySwamp.ini, linijka bloodsplats.
Odpowiedz

Czemu moda nie dodaliście o 16 jak zwykle tylko o 19 w niedziele :p
Odpowiedz

Da się zmienić hotkey mikstury leczniczej?Co walke chcę schować broń a postać mi pije miksturkę. Czy to jakiś błąd?
Odpowiedz

Ponoć się da w DirtySwamp.ini w ACTION_DRINK_HEALTH_BEST=KEY_SPACE.
Odpowiedz

(28-11-2021, 23:28)Fabiosek napisał(a):  Ponoć się da w DirtySwamp.ini w ACTION_DRINK_HEALTH_BEST=KEY_SPACE.
Dzięki
Odpowiedz

(28-11-2021, 21:21)Fabiosek napisał(a):  Patch graficzny nie powinien tego powodować, CZYSTY Union również nie. Wyłącz "Union pluginy", jeśli ich używasz. System obrażeń jest z G2, nie G1.

PS. Do gry z Unionem jest zalecane, żeby wyłączyć plamy krwi (powodują zamrażanie się gry, gdy otrzymujesz obrażenia), da się to zrobić tylko w DirtySwamp.ini, linijka bloodsplats.
Jak uruchamiam przez Spine z zaznaczoną opcją 'Union' to rozumiem, że do tego trzeba jeszcze jakoś ręcznie wgrać pluginy, tak? Bo nie widzę żeby coś w ten sposób działało z unionów.

:)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości