Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Hej wszystkim, mam taki problem:
Robię zadanie zaginieni nowicjusze i nie następuje atak cieni masjafu, już kilka godzin próbowałem na różne sposoby (różne godziny rozmów z Balamem i Tiraxem, wykonywanie zadań o różnych porach i w różnej kolejności) i utknąłem w miejscu. Po wykonaniu zadań dla Tiraxa i Balama nic się nie dzieje, przejrzałem internety ale rozwiązania nie znalazłem, ktoś coś pomoże?
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Świetny mod rozrzeżający nieco podstawkę, ciekawe zmiany świata poprawiające Gothica 2. Grałem jako Mag Wody, balans jest ok, powiedziałbym nawet że trzeba uwarzać na co się wydaje punkty bo na końcu może się okazać że braknie na dobicie do 100% walką bronią dwuręczną tak jak mi niestety. Dawno nie grałem w czystą podstawkę ale mod wydaje się nieco trudniejszy, a już na pewno w porównaniu z np Nostalgic Edition, gdzie po 2 rozdziale nie chciało mi się grać, bo byłem koksem (lubie zabijać wiekszość tego co chodzi po świecie).
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Ma ktoś spis potrzebnych rzeczy do ulepszania pancerzy? Aktualnie udało mi się ulepszyć lekki pancerz najemnika, ale mam problem ze średnim pancerzem najemnika i Zbroją kręgu wody. Jakie są zapotrzebowania na poszczególne pancerze?