Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam problem z rozgrywką. Właśnie wróciłem z GD z listem od Garonda potwierdzającym istnienie smoków. Najpierw za radą Lestera teleportowałem się do wieży Xardasa. Tam z nim pogadałem i walę do Khorinis żeby pogadać z Lordem Hagenem o Oku Innosa. W ratuszu paladyn Ingmar mówi mi, żebym spróbował dostać się do zamku, aby pogadać z Hagenem. Wpadam do zamku do tej ala sali tronowej po lewej, ale oprócz dwóch rycerzy i chyba paladyn Albrechta nie ma nikogo więcej. Lorda Hagena nigdzie nie ma. Sprawdzałem w pozostałych pomieszczeniach zamku i w ratuszu.
Jeżeli z nim nie pogadam, będę stał z akcją w miejscu, bo w rozmowie z Pyrokarem nie pojawia się dialog dotyczący Oka Innosa.
Ktoś coś?
Help!
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
U mnie siedzial w zamku po lewej z tymi dwoma paladynami i Albrechtem.
Sprawdź o różnych porach dnia, a jak lipa dalej to chyba jedynym rozwiązaniem będzie przywołanie kodem.
Liczba postów: 3,848
Liczba wątków: 444
Reputacja:
1,072
Może to zależy od wersji, nie wiem. Wagonowi też nie chciało działać, a u mnie śmiga normalnie na Clockwork Edition.
Tak, są nowe dialogi i wszystko jest zdubbingowane.
Reputacja:
0
Spróbuję. Zobaczymy, ale wątpię czy przychodzenie w innej porze coś da ponieważ zauważyłem, że znikł mi także Diego, który powinien stać blisko wejścia do górnego miasta. Milten, który powinien stać przed wejściem do klasztoru, a nie ma go tam (dalej stoi Pedro), ale Pyrokar o nim wspomina, a więc według scenariusza wrócił do klasztoru. Poza tym nie ma także Isgarotha przy świątyni w drodze do klasztoru.
Nie wiem, czy w tej wersji tak ma być, czy o co tu w końcu chodzi?
Liczba postów: 3,848
Liczba wątków: 444
Reputacja:
1,072
Wygląda jak typowy objaw wyrzucenia gry podczas zapisu.
Reputacja:
0
Nie. Nie wyrzuciło mi gry podczas zapisu. Dodatkowo zauważyłem, że nie ma Lorda Andre.
W każdym razie pytanie, co w takiej sytuacji robić? Przeinstalować grę?
Reputacja:
0
A jakie jest kod na przywołanie np. Lorda Hagena? W G3 chyba gadał goto imię npca, ale tutaj mi nie działa.