Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[LHD] Problemy techniczne oraz inne pytania ogólne

Tak, ale polecam wersję od Clockwork Origins.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

A mogę cię prosić o Link bo ja nie za bardzo ogarniam zawsze jak instalowałem to brałem co pierwsze wyskoczyło
Odpowiedz

https://www.worldofgothic.de/download_590.htm

Ewentualnie przez Spine.

Odpowiedz

A powie mi ktoś jeszcze czy Lhaivera można przejść tak typowo pod zręczność chodzi mi o to czy są np bronie jednoręczne tylko do wyboru a nie jedna na całą grę ?
Odpowiedz

Spokojnie możesz iść pod zręczność. Wybór broni jest większy niż w podstawce i to już na wcześniejszych etapach.

Czy można D3D11 17.7.13 zainstalować na tej starszą wersję 17.7.0, czy raczej robić nową instalację z nowszą wersją?
Odpowiedz

Ja bym zainstalował od nowa.

Odpowiedz

Nie wiem czy to ktoś czyta kto pracował nad spolszczeniem modyfikacji oraz ma jakiś wpływ na mechaniki, ale w jednym z changelogów do moda widziałem że zostało ograniczone summonowanie demonów i golemów do 1 szt. 
Przydałoby się to samo dla przywołania Zombie. Ta runa jest OP. 5 Zombie bije każdego smoka na lajcie, to samo przy ustawce z orkami. Nie potrzeba żadnej innej runy do bezproblemowego bicia wszystkiego.
2 zombie nie dają rady? summonuj 5 i na pewno przemielą wszystko w pył. Poziom Hardcore.

pozdrawiam
Odpowiedz

(11-04-2021, 19:00)Quasch napisał(a):  Nie ma i nie będzie żadnych zmian względem niemieckiej wersji, gdyż całość została zrobiona DialogGetterem.

Odpowiedz

Panowie mam taki problem mianowicie przy szybkim zapisie co jakiś czas wywala mi grę czy jest na to jakaś rada ? A druga sprawa jest taka że jak nacisnę na klawiaturze klawisz 1 to pojawia mi się pełno trawy do okoła i wywala mi Acces i czy na to też jest jakaś rada ?
Odpowiedz

Nie no, ta gra mnie wykończy. Teraz gdy już mam Lorda Andre i chcę z nim pogadać o kowalu Benecie, taa daa: mogę to zrobić. Nie mogę jednak zakończyć dialogu z Andre ponieważ brarkuje lini dialogowej koniec. 
Mogę z nim w kółko gadać o Bennecie, o nagrodzie za przestępców i o sytuacji w mieście, tudzież o gildii złodziejskiej, ale nie mogę zakończyć z nim dialogu.

Pomysły?

edit:
W sumie już nieważne, ponieważ sprawę załatwia się i tak z Hagenem, ale z Andre już sobie nie pogadam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości