Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problemy techniczne oraz inne pytania ogólne

insert Pal_200_Hagen

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Mam problem gdy odpalam nowa gra:
https://ibb.co/N6Rncnz
A instalowałem wszystko tak:
Gothic 2 nk
playerkit
fix 2.6
Systempack 1.8
GD3D11-X17 + updaty
I dodalem moda
A finaełm jest to https://ibb.co/N6Rncnz
Odpowiedz

(23-04-2021, 17:39)Quasch napisał(a):  
(22-04-2021, 22:17)Neos napisał(a):  Nie pokazuje mi Cavalorna, Lobarta i jego żony - macie może pomysł czemu? A może taki jest zamysł tego moda? Instalacja przez Spine z systempackiem i d3d11

Albo wina wadliwego DX11, albo wyrzuciło ci grę podczas zapisywania.

Faktycznie wywaliło grę. Przy ponownym odpaleniu wszystko grało, natomiast sytuacja pojawiła się ponownie w mieście - teraz brakuje mi kupców na targowisku, lorda andre i jeszcze kilku innych.. Jest na to jakiś sposób, czy tylko kody?
Odpowiedz

(24-04-2021, 10:38)Quasch napisał(a):  insert Pal_200_Hagen

Dzięki.
Po przywołaniu Hagena jest taka sytuacje, że po rozmowie z nim, facet poszedł sobie spowrotem do ratusza (ja go przywołałem na zamku). Pojawił mi się Milten, a Pyrokar powiedział o kradzieży Oka Innosa, więc akcja ruszyła dalej, ale nie ma nigdzie Diega, Lorda Andre i Isgarotha. W związku z tym prośba o link do kodów na przywołanie reszty postaci, bo nigdzie nie mogę znaleźć

Sorry. Już nie trzeba tej listy. Znalazłem na Gothicpedii :)
Odpowiedz

(24-04-2021, 12:14)skellige napisał(a):  Mam problem gdy odpalam nowa gra:
https://ibb.co/N6Rncnz
A instalowałem wszystko tak:
Gothic 2 nk
playerkit
fix 2.6
Systempack 1.8
GD3D11-X17 + updaty
I dodalem moda
A finaełm jest to https://ibb.co/N6Rncnz

Najpierw fix, potem playerkit. Tu masz wszystko: Klik
A jak nie to, to spróbuj bez tego DX11.

(24-04-2021, 12:57)Neos napisał(a):  
(22-04-2021, 22:17)Neos napisał(a):  Nie pokazuje mi Cavalorna, Lobarta i jego żony - macie może pomysł czemu? A może taki jest zamysł tego moda? Instalacja przez Spine z systempackiem i d3d11

Faktycznie wywaliło grę. Przy ponownym odpaleniu wszystko grało, natomiast sytuacja pojawiła się ponownie w mieście - teraz brakuje mi kupców na targowisku, lorda andre i jeszcze kilku innych.. Jest na to jakiś sposób, czy tylko kody?

Chyba kody. Nie wiem, dziwna sytuacja. Po nowej grze ci się to od razu dzieje?

(24-04-2021, 13:07)Skellen napisał(a):  
(24-04-2021, 10:38)Quasch napisał(a):  insert Pal_200_Hagen

Dzięki.
Po przywołaniu Hagena jest taka sytuacje, że po rozmowie z nim, facet poszedł sobie spowrotem do ratusza (ja go przywołałem na zamku). Pojawił mi się Milten, a Pyrokar powiedział o kradzieży Oka Innosa, więc akcja ruszyła dalej, ale nie ma nigdzie Diega, Lorda Andre i Isgarotha. W związku z tym prośba o link do kodów na przywołanie reszty postaci, bo nigdzie nie mogę znaleźć

insert pc_thief_NW
insert Mil_311_Andre
insert kdf_509_isgaroth

Odpowiedz

Cytat:
(24-04-2021, 12:57)Neos napisał(a):  

Chyba kody. Nie wiem, dziwna sytuacja. Po nowej grze ci się to od razu dzieje?

Po nowej grze było ok, do czasu aż w mieście mi wywaliło grę podczas zapisu. Wtedy znowu mi zginęły postacie. Dobra, spróbuje kodami poogarniać. Dzięki za pomoc!
Odpowiedz

No to wtedy wiadomo, że nic z tego zapisu nie będzie, nawet z kodami. Pozostaje albo inny slot, albo od nowa.

Odpowiedz

Panowie czy do L Hivera trzeba instalować DX11 czy on ma go już wgranego ?
Odpowiedz

Tego nigdy nie ma wgranego.

Odpowiedz

Ale nic chyba nie stoi na przeszkodzie żeby sobie go wgrać ?? TZN wszystko będzie dobrze śmigało nie zbuguje mi gry ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości