DX11 wkleja sie do folderu "system". Potem przy pierwszym uruchomieniu pobierały się normalmapy do podstawki, które można potem podmienić na te z L'Hivera. No a przynajmniej tak to zapamiętałem.
Problemy techniczne oraz inne pytania ogólne
15-04-2021, 16:29
(15-04-2021, 16:15)Dharxen napisał(a): DX11 wkleja sie do folderu "system". Potem przy pierwszym uruchomieniu pobierały się normalmapy do podstawki, które można potem podmienić na te z L'Hivera. No a przynajmniej tak to zapamiętałem.Dzięki, jakoś już się z tym uporałem i pograłem trochę, no i szczerze przyznam, że wolę wersje Mastys L'Hiver Edition v1.6.4.
15-04-2021, 16:49
Jak wygląda sytuacja z celownikiem przy runach/ broni dystansowej? Jest wbudowany w modyfikacje czy trzeba ściągać jakieś specjalne skrypty?
16-04-2021, 03:46
Takich rzeczy już się nie implementuje, bo można je wgrać osobno, jeśli ktoś chce. Na Spine to jest jedno kliknięcie.
![[Obrazek: zGmOZL8.jpg]](https://i.imgur.com/zGmOZL8.jpg)
16-04-2021, 17:22
Da się ogarnąć l;Hivera wydajnościowo bo mod wydaje się fajny ale jest dla mnie nie grywalny Mój konfig: CPU Phenom II X4 955 BE; GPU: GTX 660 Ti; RAM; 8 GB; OS Win 10 może nie jest to sprzęt nawet drugiej młodości ale na Gothica powinien być wystarczający
17-04-2021, 10:10
Ja tylko napiszę, że jak dałem opcje na full, to mi po chwili zresetowało kompa z jakiegoś powodu, czego nawet przy Cyberpunku nie miałem. 
Poza bawieniem się suwakami raczej nie da się nic zrobić. Może 4GB Patch jeszcze coś tam poprawi.

Poza bawieniem się suwakami raczej nie da się nic zrobić. Może 4GB Patch jeszcze coś tam poprawi.
17-04-2021, 12:05
Dzieki za odpowiedź probuję jeszcze raz z DX 11 bo co ciekawae zabawa suwakami mi praktycznie nic nie daje czy mam zasięgi na 100% czy na 300% to mam praktycznie tyle samo klatek (różnia może 2-3 fpsów) już nawet mi nie chodzo dużą liczbę klatek bo w Gothica spoko idzie grać w 30 klatkach ale o ustabilizowanie tych skoków. No nic dzięki jeszcze raz i idę dalej coś kombinować
Cześć
Chciałem sobie zagrać w nową wersję L hivera lecz po rozpoczęciu nowej gry wyskakuje access Violation. Mam wgranego DX11 SP1.8 wszystkie pliki aktualne itd. Poniżej wklejam link do screena.
Jeżeli ktoś wie o co biega niech napisze.
Pozdrawiam
https://imgur.com/a/jHVDhwE
Edit: Rozwiązałem problem a mianowicie pomogła funkcja DEP
Chciałem sobie zagrać w nową wersję L hivera lecz po rozpoczęciu nowej gry wyskakuje access Violation. Mam wgranego DX11 SP1.8 wszystkie pliki aktualne itd. Poniżej wklejam link do screena.
Jeżeli ktoś wie o co biega niech napisze.
Pozdrawiam
https://imgur.com/a/jHVDhwE
Edit: Rozwiązałem problem a mianowicie pomogła funkcja DEP

22-04-2021, 22:17
Nie pokazuje mi Cavalorna, Lobarta i jego żony - macie może pomysł czemu? A może taki jest zamysł tego moda? Instalacja przez Spine z systempackiem i d3d11
23-04-2021, 17:34
Siema,
Mamy mały problem z odpaleniem L'Hivera.
Przy wykorzystaniu playerkita wybieram moda, a mimo to i tak włącza mi się podstawka (mod wgrywany poprzez przekopiowanie zawartości do folderu z grą)
Gram bez Dx11, na wersji z fixem 2.6 i system packiem 1.8.
Czy jest ktoś w stanie podać jakieś potencjalne rozwiązanie problemu ?
Mamy mały problem z odpaleniem L'Hivera.
Przy wykorzystaniu playerkita wybieram moda, a mimo to i tak włącza mi się podstawka (mod wgrywany poprzez przekopiowanie zawartości do folderu z grą)
Gram bez Dx11, na wersji z fixem 2.6 i system packiem 1.8.
Czy jest ktoś w stanie podać jakieś potencjalne rozwiązanie problemu ?
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości