Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problemy techniczne oraz inne pytania ogólne

Jak wyżej.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Dlaczego temat z 1.1 zostal zamkniety i przeniesiony do archiwum i to bez powodu?
To sa dwie rozne modifikacje. Niemiecka wersja nie jest zadnym nastepstwem ani rozwinieciem tematu, czy to tak trudno zrozumiec?
Zwracam sie z prosba o przywrocenie tematu wersji 1.1
Odpowiedz

W tej kwestii trudno się nie zgodzić z Tizgarem, szczególnie że wersja 1.2 rosyjska graficznie znacznie się różni od wersji Marcello. Chyba, że chodzi o promowanie własnych produktów, to wtedy nic mi do tego :P

<p>[Obrazek: spineSignature.php?name=Szymon&language=Polish]<br></p>
Odpowiedz

Okej, w sumie racja, zaraz to zrobię.

[Obrazek: 0QmlPoM.png][Obrazek: cwPQuLN.png][Obrazek: pbqk32C.png]
Odpowiedz

Podczas ładowania nowej gry wyskakuje mi informacja "Program przestał działać". I w tle są dźwięki z intra jednak tego intra nie widzę, jedynie co jest na widoku to pasek częściowo zapełniony.
Odpowiedz

(11-04-2021, 19:38)Whitie napisał(a):  Podczas ładowania nowej gry wyskakuje mi informacja "Program przestał działać". I w tle są dźwięki z intra jednak tego intra nie widzę, jedynie co jest na widoku to pasek częściowo zapełniony.
Jak intro się skończy, to gra będzie działać. Przyczyny zawieszania niestety nie znam.
Odpowiedz

Cześć! Znacie jakiś alternatywny sposób na wyłączenie napisów dialogowych? Bo mimo iż wybieram opcję w menu gry żeby napisy były wyłączone to nadal są wyświetlane podczas rozmowy z npc.
Odpowiedz

Ten mod to trochę taki Gothic II randomizer. Nie ma czegoś podobnego do Gothic I?
Odpowiedz

Do jedynki od lat powstaje Reloaded Mod, ale ten w przeciwienstwie do L'Hivera skupia się chyba wyłącznie na grafice. No a przynajmniej tak mi się wydaje.
Odpowiedz

(12-04-2021, 03:56)Dharxen napisał(a):  Do jedynki od lat powstaje Reloaded Mod, ale ten w przeciwienstwie do L'Hivera skupia się chyba wyłącznie na grafice. No a przynajmniej tak mi się wydaje.
Poprawy graficzne nie interesują mnie tak bardzo w przeciwieństwie do tego jak L'Hvera rozmieszcza NPCów i przedmiotów w nowym miejscu. Grając pierwszy raz w L'Hvera czuje się jakby to był taki randomizer Gothica. Szukam czegoś podobnego do Gothic I co przemieszcza mniej więcej NPCów - dodając im nowe AI oraz przedmioty.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości