Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[NB] Problemy techniczne, trudności oraz inne pytania ogólne

Jak dla mnie, przy ustawieniu parametrów na najniższe jest łatwiej niż w NK.
Odpowiedz

(07-01-2021, 21:49)blightborne napisał(a):  Dzięki, ceni się, uratowałeś od niepotrzebnej frustracji
Grając na najniższych z 20PN/lvl jest łatwiej niż w Nocy Kruka xD
Odpowiedz

po obejrzeniu info na temat NB z wielką chęcią bym sprawdził moda, super że spolszczyliście :)

Pytanko odnośnie opisu i ogólnie. W opisie zachęcasz do alternatywnego pobrania ze Spine, a nie widzę niestety tego moda w aplikacji. Coś wiadomo kiedy się pokaże?
Odpowiedz

Tak jakoś przypadkiem mi się skopiowało. Póki co raczej nie ma jeszcze planów na NB na Spine.
Odpowiedz

Witam. Wczoraj zainstalowałem New Balance i robiłem misje dla Constantino z ziołami gdzie trzeba znaleźć Goblinie Jagody ale u mnie w grze na mapie nigdzie ich nie ma. Nie wiem czy to jakiś bug czy coś zmienili ? (instalowałem gre kilka razy i sprawdzałem miejsca z filmikami na yt).
Odpowiedz

(09-01-2021, 20:56)Hariwolf napisał(a):  Witam. Wczoraj zainstalowałem New Balance i robiłem misje dla Constantino z ziołami gdzie trzeba znaleźć Goblinie Jagody ale u mnie w grze na mapie nigdzie ich nie ma. Nie wiem czy to jakiś bug czy coś zmienili ? (instalowałem gre kilka razy i sprawdzałem miejsca z filmikami na yt).
Miejsca moga się różnić. Kup od któregoś kupca (Zuris/Sagita/Fergal). Opcja nr 2 zabij orka z Bartokiem, za orkowe pomyje/bimber Vino daje w nagrodę GJ. 
Jeszcze inny sposób ognik od Vatrasa daj mu komendę żeby pokazał stan rzadkich roślin.
Ew --> goto vob ItPl_Dex_Herb_01

<p><br></p>
Odpowiedz

(09-01-2021, 21:23)KaMeO napisał(a):  
(09-01-2021, 20:56)Hariwolf napisał(a):  Witam. Wczoraj zainstalowałem New Balance i robiłem misje dla Constantino z ziołami gdzie trzeba znaleźć Goblinie Jagody ale u mnie w grze na mapie nigdzie ich nie ma. Nie wiem czy to jakiś bug czy coś zmienili ? (instalowałem gre kilka razy i sprawdzałem miejsca z filmikami na yt).
Miejsca moga się różnić. Kup od któregoś kupca (Zuris/Sagita/Fergal). Opcja nr 2 zabij orka z Bartokiem, za orkowe pomyje/bimber Vino daje w nagrodę GJ. 
Jeszcze inny sposób ognik od Vatrasa daj mu komendę żeby pokazał stan żadkich roślin.
Ew --> goto vob ItPl_Dex_Herb_01No 
No właśnie o to chodzi że 500 złota na początku gry trudno. Przeleciałem praktycznie całą mape na f8 i nigdzie ich nie ma co mnie dziwi. A na returningu za użycie kodów nie psuje się gra czy save?
Odpowiedz

Cześć, posiadam problem z zaczęciem nowej gry. Po zniknieciu paska wczytywania jest czarny ekran. Słyszę muzykę w tle, lecz nic sie nie dzieje. Ktoś się spotkał z tym problemem? Hz w monitorze zmienione do 60, ustawienia zgodności tez zrobione, zainstalowanie wszystkim komponentów i .dll także. W czym może być problem? Kiedyś mi działał Alternatywny Balans a teraz nie.
Odpowiedz

(10-01-2021, 16:24)fenon napisał(a):  Cześć, posiadam problem z zaczęciem nowej gry. Po zniknieciu paska wczytywania jest czarny ekran. Słyszę muzykę w tle, lecz nic sie nie dzieje. Ktoś się spotkał z tym problemem? Hz w monitorze zmienione do 60, ustawienia zgodności tez zrobione, zainstalowanie wszystkim komponentów i .dll także. W czym może być problem? Kiedyś mi działał Alternatywny Balans a teraz nie.

‌Cześć, miałem podobnie. Zainstalowałeś zapewne najpierw modyfikacje returning, a dopiero później dodatkowe oprogramowanie z instalatora? W moim przypadku własnie tak było i miałem czarny ekran. Pomógł reinstall i w pierwszej kolejności zainstalowanie oprogramowania z instalatora a dopiero po nim instalacja moda.

Teraz kolej na mój problem. Nie działa mi dubbing, wrzuciłem pliki spolszczenia i nadpisanie rosyjskiego dubbingu i Xaradas w wieży dalej mówi kwestie dialogowe z moda po rosyjsku. Jakieś rozwiązanie?
Odpowiedz

poczekac na dubbing to jest rozwiazanie
Nie ma go jeszcze, wiec kwestie z moda beda po rosyjsku bo maja byc po rosyjsku
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości