Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[NB] Problemy techniczne, trudności oraz inne pytania ogólne

SiemkaMam problem z wolnym zapisywaniem w mniejszym stopniu z wczytywaniem. Zapisywanie trwa kilka minut i jest to niesamowicie wkurzające. Wcześniej nie posiadałem takiego problemu z zapisywaniem, ani odinstalowywanie całego gothica jak i wyłączanie, włączanie komputera czy gothica nie poprawia sytuacji. Oczekuję na szybką pomoc z góry dzięki heart Ps: próbowałem odpalać jako administrator lecz to też nie działa  Sadge
Odpowiedz

(30-12-2020, 16:34)ilovecat26 napisał(a):  SiemkaMam problem z wolnym zapisywaniem w mniejszym stopniu z wczytywaniem. Zapisywanie trwa kilka minut i jest to niesamowicie wkurzające. Wcześniej nie posiadałem takiego problemu z zapisywaniem, ani odinstalowywanie całego gothica jak i wyłączanie, włączanie komputera czy gothica nie poprawia sytuacji. Oczekuję na szybką pomoc z góry dzięki heart Ps: próbowałem odpalać jako administrator lecz to też nie działa  Sadge
Masz dysk HDD czy SSD? Jako, że New Balance dopiero powstaje, to w plikach moda jest zapewne straszny bajzel. Przy okazji, ile ważą pliki zapisu?
Odpowiedz

Jak w temacie.
Odpowiedz

Zainstalowałem wszystko jak zawsze, najnowsza wersja jest, gothic działa, ale nie ma pełnego polskiego dubbingu. Dlaczego?
Odpowiedz

Jak to mawiał Bosper...
Dobra robota. Przyjdź do mnie, jak będziesz miał następne...

A tak serio, to ogromne gratulacje dla całego Zespołu!
Odpowiedz

Ktoś może napisać czym to się różni od AB?
Edit: Ok, już obejrzałem filmik pewnego youtubera na literę K ;)
Odpowiedz

To nie ogladaj, bo z takich nic sie nie dowiesz.
Odpowiedz

Cześć,
jaki poziom trudnosci zalecacie?
Dla mnie nawet Noc Kruka jest trudna :/
Odpowiedz

To uninstall, bo w twoim wypadku to nie ma sensu stracisz swoj czas na bezsensowna frustracje z ktorej nic nie wyniknie.
Jako ze dla ciebie NK jest trudne a tu kazde ustawienia oznaczaja duzy skok w trudnosci wzgledem NK to wniosek jest prosty.
Odpowiedz

Dzięki, ceni się, uratowałeś od niepotrzebnej frustracji
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości