05-01-2021, 13:09
Jak w temacie.
(11-01-2021, 15:06)pawelekmet napisał(a): Gdzie w nb znajdę pierścień drakila?W zamian za to masz itemy do many: pierścień +10 many obok rannego orka, dodatkowy pierścień oraz amulet jest za zadanie Parlana (relikwia) oraz do kupienia u Isgarota
(16-01-2021, 00:16)SewerynV napisał(a): Hej, czym tak dokładnie nb różni się od ab ? Tak, ogólnie.W wielkim skrócie to lekko rozudowany kanion, khorinis z l'hivera, kilka nowych jaskini, wyższa cena nauki umiejętności i jakieś tam drobne pierdołki. Głównie dużo zmian na balansie pod tryb gry "koszmar" oraz "SnC", na gothicowym mało odczuwalne.
(20-01-2021, 16:35)Executive napisał(a): Czy do przejścia gry potrzebne jest 90 retoryki? Jak tak to jak najlepiej ją zdobyć? Jestem w drugim rozdziale aktualnie i mam 29 retoryki więc chyba trochę słabo90 retoryki jest potrzebne dopiero w rozdziale 7. Kupuj książki, czytaj pulpity, próbuj się wymigiwać przy nieudanej kradzieży kieszonkowej oraz wybieraj opcje dialogowe wymagające retoryki. W ten sposób nabijesz jej bardzo dużo. Przed chwilą skończyłem wątek Jarkendaru i mam już 90 retoryki, więc jestem pewien, że bez problemu ją nabijesz. Szczególnie w bibliotece w Jarkendarze.