Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
27-02-2021, 12:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2021, 18:39 przez
Opium.)
Z Regiliona wypada notatka, która sugeruje żeby pójść do "jaskini w pobliżu klasztoru". Z tego co rozumiem to jest sposób na zostanie Mrocznym Rycerzem. Co to za jaskinia w pobliżu klasztoru? Byłem w tej pod mostem, w tej z goblinami, w tej obok cmentarza przy gospodzie... Może jest jakaś nowa jaskinia, którą przegapiłem?
Edit: Okej, znalazłem, okazuje się że jest bardzo dobrze ukryta za klasztorem - trzeba przejść przez pomieszczenie w którym kiedyś była kapliczka, potem w prawo, i po lewej będzie jaskinia schowana za haszczami.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zadanie bezgraniczna potęga zostało usunięte ?
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Cześć, przy starcie gry włączyłem opcje na dodatkowe potwory w lokacjach, da się to jakoś teraz wyłączyć czy już nie da rady?
Liczba postów: 74
Reputacja:
0
byczqu GVE czyli programik do edycji save, ale z tymi dodatkowymi potworami to i tak najpierw bys musial wyjsc z danej lokacji.
Liczba postów: 177
Reputacja:
8
10-03-2021, 11:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2021, 11:42 przez
Problem.)
Tak, choć najpierw odwiedzisz Jankendar. Ewentualnie możesz skorzystać z starych poradników (których pełno na Youtube) jak dostać się do Górniczej Doliny w pierwszym rozdziale, ale nie wiem czy w New Balance zadziałają.
<p><br></p>