Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[NB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki

Witajcie, mam pewień problem a mianowićie nie mogę ruszyć dalej z fabuła. Jestem w pierwszym roździale i rozwiązałem sprawe z fernando który sprzedaje brón, oraz zabiłem dextera i zabrałem list pokazałem vatrasowi zadanie zaliczyło ale nic się dalej nie wydarzyło. Nie mogę dołączyć do wodnego kręgu a Hagen gada ze wykonój zadania dla magów wody, wszystkie zadania do tej pory wykonałem co vatras dał a nie moge ruszyć dalej jak nie dołącze do wodnego kręgu albo nie oddam ornamentu ale lares nie chce ze mną iśc. Czy możlwe że coś się zbugowało? Nie chce mi sie zaczynac od nowa ale mam zapis przed zabiciem dextera i rozwiazaniem zagadki zaginionych, tak samo greg pojawił mi sie dopiero jak walczyłem z dexterem, tak to widziałem go cały czas w miescie w stroju który mu dajemy. Tak samo Nie pojawił mi się przed knajpa orlana chyba że to zostało zmienione.
 Wie ktoś o co chodzi? albo co musze zrobić by ruszyć dalej.
Odpowiedz

(25-01-2021, 23:25)cysiexx1 napisał(a):  Witajcie, mam pewień problem a mianowićie nie mogę ruszyć dalej z fabuła. Jestem w pierwszym roździale i rozwiązałem sprawe z fernando który sprzedaje brón, oraz zabiłem dextera i zabrałem list pokazałem vatrasowi zadanie zaliczyło ale nic się dalej nie wydarzyło. Nie mogę dołączyć do wodnego kręgu a Hagen gada ze wykonój zadania dla magów wody, wszystkie zadania do tej pory wykonałem co vatras dał a nie moge ruszyć dalej jak nie dołącze do wodnego kręgu albo nie oddam ornamentu ale lares nie chce ze mną iśc. Czy możlwe że coś się zbugowało? Nie chce mi sie zaczynac od nowa ale mam zapis przed zabiciem dextera i rozwiazaniem zagadki zaginionych, tak samo greg pojawił mi sie dopiero jak walczyłem z dexterem, tak to widziałem go cały czas w miescie w stroju który mu dajemy. Tak samo Nie pojawił mi się przed knajpa orlana chyba że to zostało zmienione.
Spróbuj pójść samemu do wykopalisk magów wody :) Jak nie poradzisz sobie z jakimś potworem to po prostu go omiń
Odpowiedz

(25-01-2021, 23:25)cysiexx1 napisał(a):  Witajcie, mam pewień problem a mianowićie nie mogę ruszyć dalej z fabuła. Jestem w pierwszym roździale i rozwiązałem sprawe z fernando który sprzedaje brón, oraz zabiłem dextera i zabrałem list pokazałem vatrasowi zadanie zaliczyło ale nic się dalej nie wydarzyło. Nie mogę dołączyć do wodnego kręgu a Hagen gada ze wykonój zadania dla magów wody, wszystkie zadania do tej pory wykonałem co vatras dał a nie moge ruszyć dalej jak nie dołącze do wodnego kręgu albo nie oddam ornamentu ale lares nie chce ze mną iśc. Czy możlwe że coś się zbugowało? Nie chce mi sie zaczynac od nowa ale mam zapis przed zabiciem dextera i rozwiazaniem zagadki zaginionych, tak samo greg pojawił mi sie dopiero jak walczyłem z dexterem, tak to widziałem go cały czas w miescie w stroju który mu dajemy. Tak samo Nie pojawił mi się przed knajpa orlana chyba że to zostało zmienione.

Aby dołączyć do Wodnego Kręgu musisz im jeszcze oddać wszystkie ornamenty, a skoro Lares nie chce z Tobą pójść to wydaje mi się, że nie obędzie się bez rozpoczęcia nowej gry.
Tak z ciekawości, dostałeś od Laresa pierścień Wodnego Kręgu i porozmawiałeś z Baltramem mając ten pierścień założony? Bo jest to potrzebne do tego, żeby z Tobą poszedł.
Odpowiedz

Gdzie znajdę szczaw królewski do zdobycia na poczatkowym etapie gry? Korzystałem z map i poradników do starszych wersji i nie znalazłem smutajka
Odpowiedz

(14-02-2021, 18:31)drowek napisał(a):  Gdzie znajdę szczaw królewski do zdobycia na poczatkowym etapie gry? Korzystałem z map i poradników do starszych wersji i nie znalazłem smutajka
Powień być na płaskowyżu między kamiennym kręgiem, a obozem zbieraczy bagiennego ziela. Rozmawiałeś wcześniej z Zurisem w tej sprawie?

<p><br></p>
Odpowiedz

Hej
Zabiłem nekromante w świątyni śniącego, dostałem zadanie 'Sniacy'. Rozmawialem z Netbekiem, wrocilem się do świątyni śniącego, poszedłem prosto do jego leża mijając sporo orków ale Śniącego nie ma w jego miejscu? Cos zrobiłem nie tak, bądź zaszły jakieś zmiany?
Odpowiedz

(16-02-2021, 09:51)Sasquaczek napisał(a):  Hej
Zabiłem nekromante w świątyni śniącego, dostałem zadanie 'Sniacy'. Rozmawialem z Netbekiem, wrocilem się do świątyni śniącego, poszedłem prosto do jego leża mijając sporo orków ale Śniącego nie ma w jego miejscu? Cos zrobiłem nie tak, bądź zaszły jakieś zmiany?
Śniący pojawia się tam dopiero w 7 rozdziale.

<p><br></p>
Odpowiedz

Wiele tłumaczy, dzięki!
Odpowiedz

Gdzie znajdę to coś co mam zabić, żeby zdobyć zbroję ze skóry warga (myśliwych)?
Odpowiedz

(20-02-2021, 21:01)drowek napisał(a):  Gdzie znajdę to coś co mam zabić, żeby zdobyć zbroję ze skóry warga (myśliwych)?
Poszukaj w kanionie, w Jankendarze.

<p><br></p>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości