Liczba postów: 68
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
Nie jestem pewien ale chyba nie wszystkie osiągnięcia wyskakują, tzn. są zaliczone ale nie ma o nich informacji na ekranie. Są za to wyświetlane w statystykach, przy niektórych osiągnięciach wyskakuje mi też exp za nie ale też nie przy wszystkich... Nie wiem czy to jakiś bug czy tak to ma działać ale przynajmniej ja tak mam.
Liczba postów: 1,006
Liczba wątków: 5
Reputacja:
381
06-06-2018, 00:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2018, 00:17 przez
Tizgar.)
Quest Bagienne ziele dla Balama który otrzymujemy podczas questa zaginieni nowicjusze jest najlepszym questem w grze pod względem expa w nagrodę za jego zrobienie.
W tym momencie gry ja dla przykładu miałem 428 zielska 3 schowałem bo vatrasowi będzie potrzebne, dając mu 425 zielska zainkasowałem 21250 expa
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.
Liczba postów: 332
Liczba wątków: 7
Reputacja:
174
Jak ktos sie zastanawia jak nabic pierwsze pkt alchemi to można zdobyc z 5-6 pkt na mieszaniu tytoniu. Należy miec wyuczony conajmniej 1 eliksir zeby pkt zostaly dodane.
Jak ktos nie gra magiem polecam robic tyton miodowy dla abuidn... tego wróżbity, dla expa można oddac grzybowy dla dara i ziolowy dla ogrodnika po jednym za free exp.