Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
@Quash Już to sprawdziłem i faktycznie jest. Chodziaz trafienie na pierwszą, na której jest tez szczaw królewski jest proste, to o tyle trafienie na tą gdzie jest to złorze siarki oraz jaskinia jest trudiejsze (mo trochę fuksem się udało).
Reputacja:
0
Wie ktoś może, gdzie zaleście tego Kiraia po pokonaniu go? Chodzi o tego typa w niebieskiej zbroi co chciał od nas kamień ogniskujący (był drugim bossem). Po pozbawieniu go przytomności tubylcy mieli go uwięzić, ale gdzie? W wiosce nigdzie go nie znalazłem, a mam mu zanieść miskę zupy. Ktoś mógłby dokładnie opisać miejsce jego przetrzymywania i jak tam dojść?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam, mam problem z zadaniem odnośnie braku miejsca na trening w obozie, mam tylko 1 wpis w dzienniku i nie wiem kompletnie jak sie zabrać a trzeba zrobić tego questa bo nie popchnie się wątku z uruchomieniem portalu
Liczba postów: 3,848
Liczba wątków: 444
Reputacja:
1,072
Zajrzyj do kopalni złota.
Liczba postów: 49
Reputacja:
3
Ktoś ma też ten problem, że George po daniu opcji handlu ma pustki w towarach? Da się to jakoś naprawić?
Reputacja:
0
17-12-2021, 00:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2021, 00:57 przez
Tajo.)
Witam. Ktoś mi powie, gdzie można znaleźć Malika oraz Tima (zadanie Zaginieni bandyci Szakala)? Nie mogę przecież opuścić obszaru obozu ze względu na barierę, a nigdzie ich nie widzę.
Liczba postów: 3,848
Liczba wątków: 444
Reputacja:
1,072
Poszukaj dokładnie w pobliżu areny.
Liczba postów: 18
Reputacja:
0
Mam zgody od Hektora i Szakala został mi tylko Krzykacz - i nie wiem bo powinienem mieć z nim dialog żeby postawić mu alko a nie mam nic i teraz nie wiem, czy nie spełniłem jakiegoś wcześniejszego warunku, czy może sobie tego nie zablokowałem w jakiś sposób a tylko on mi został żebym mógł dołączyć do Obozu.. Dałoby się to jakoś naprawić?