Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
20-06-2018, 16:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2018, 16:49 przez
Arczironator.)
W zadaniu "Dług Regisa" po pobiciu owego Regisa nie wyświetla mi się opcja dialogowa z Valentino.
Jak to naprawić?
EDIT: Wystarczy poczekać aż Regis wróci na swoje "miejsce" i dopiero zagadać (w moim przypadku musiałem go wyciągnąć za mury miasta żeby nie latać do Lorda Andre :P).
Liczba postów: 99
Reputacja:
22
Czy po rozpoczęciu zadania "Mroczne Rytuały" (nie wykonaniu jeszcze go) mogę zakończyć zadanie "najemnik orków"? Czy ten szaman daje jeszcze jakieś questy?
Liczba postów: 407
Reputacja:
130
Możesz zakończyć, bo to ostatni quest od szamana. Przy Mrocznych rytuałach możesz skorzystać z pomocy orków,
by zabić demona na bagnie. Pogadaj z orkiem po wejściu na bagna, potem z szamanem i z Ul-Thrallem,
a pojawią się orkowie na bagnach, ale najpierw lepiej samemu szkielety powybijać,
bo orkowie się biją z szkieletami i są na przegranej pozycji.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Mam pytanie kiedy i jak mozna zabic kruka? mam problem ze smokami bez szponu...
Liczba postów: 65
Reputacja:
9
Gram nekromantą i własnie mam pokonać S'enyaka, chciałbym jego duszą ulepszyć szatą (podobno tak się da) więc w jaki sposób powinienem go pokonać - krzyżem żywiołów czy tym zaklęciem Mora Ultaru?
Liczba postów: 1,007
Liczba wątków: 5
Reputacja:
381
Szpon ci na smoki nie pomoce bo jest gównem ale jak ty z takim czyms masz problem to ty nie masz startu do kruka słaba postać szybko jest karana w recie
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.
Liczba postów: 1,007
Liczba wątków: 5
Reputacja:
381
Czyli jest gorszy od uriziela jak widać i zmarnowałeś czas każdy normalny gdy zabije kruka wybiera bramkę A i zdobywa ar'umata zamiast marnować 2 x więcej czasu na jakiś gówniany szpon.
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.