Liczba postów: 68
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
U mnie już wszyscy dawno martwi w 2r sobie biegam ale właśnie tak się zastanawiałem czy nie lepiej ich było zostawić na później, okraść i dopiero potem wykończyć stąd to pytanie. A jak to jest z resetem rozdziałowym, będzie można okradać jeszcze tych co już okradłem? To znaczy wiem że w 2r nie ma tej opcji ale w dalszych rozdziałach jest taka możliwość?
Reputacja:
18
Gildie magiczne nie mogą posługiwać się dualami, aby ich używać musisz być wojem.
Liczba postów: 1,007
Liczba wątków: 5
Reputacja:
381
Duale maja zdefiniowane wymogi nie chodzi o to czy starczy PN czy nie chodzi o fakt ze tej umiejętność magowie nigdy choćby spełniali warunki poboczne nie mogą posiąść tylko i wyłącznie gildia nastawione na walkę wręcz mogą się jej nauczyć i nie ma innego sposobu to jest główny warunek chcesz używać duali twój wybór gildii natychmiast ogranicza się tylko do 3 opcji Straz, Straż świątynna i najemnicy
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Witam,
Mam następujący problem, jestem przed dołączeniem do najemników i nagle tak w krypcie znalazłem martwą Elenę...(pewnie szkielet spod krypty jak go ściągnąłem musiał ją ubić). Czy to uniemożliwi mi potem wykonanie questa dla Onara z jego żoną na spacerku? Ewentualnie da się jakoś ją wskrzesić? Scroll w ogóle nie kontaktuje więc pewnie nie jest od tego.
Z góry dziękuję za pomoc.
Reputacja:
18
Miałem podobne problemy z kombinacjami na klawiaturze numerycznej, o dziwo skróty zaczęły działać jak wyłączyłem numlocka czego nie rozumiem bo nie powinny działać te klawisze a jednak działają... Spróbuj może pomoże.