Liczba postów: 439
Liczba wątków: 0
Reputacja:
112
W akrobatyce ten bardzo długi skok, dłuższy 3 razy od akrobatyki z podstawki, lub ruch pod A-D który można wykonać bez animacji na taką samą odległość, to normalne? xD Czy stało się to co kiedyś w G1, że nauczyłem się akrobatyki 3 razy?
Liczba postów: 874
Liczba wątków: 5
Reputacja:
351
@
Macieej nic to nie da ( po za tym ze wejdziesz do świątyni śniącego ) masz dwie opcje albo zabijasz demona na bagnie i ur-thrall zareaguje na to bez questa albo zaczynasz od nowa lub bierzesz save mogę taki dać :P
@
Xenon To zaleźy jaka bron masz jak 1h wykonana zostanie pełna animacja jak 2h to postać w locie skuli jakby nogi nie wiem to ma imitować ciężar broni bo nic w sumie to nie zmienia chyba.
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.
Liczba postów: 114
Reputacja:
3
17-06-2018, 22:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2018, 23:20 przez
xMefistox.)
Kiedy dostaje zbroje w mieście orków? Zrobiłem bagno, zabilem demona z kopalni i zaraz czeka mnie świątynia sniacego.
Liczba postów: 105
Reputacja:
0
Jak to jest z tą Super Kuszą, słyszałem że jest tylko jedna szansa na zrobienie jej? Kiedy, gdzie i jak?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam
Jakie będą konsekwencje wysłania Ragnara na farmę Onara dając mu 50g dla Sentenzy?
Nie zepsułem czegoś? oprócz straty exp za wysłanie do klasztoru itp....
Liczba postów: 83
Reputacja:
0
Gdzie jest Skip po oddaniu mu potrzebnych części do naprawy Elzy?