Liczba postów: 105
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
08-06-2018, 21:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2018, 21:53 przez
SokoL_xD.)
1. Gdy rozmawiam z Ur-Thrallem o Światyni Śniącego mowi że to "nie moja sprawa". Co trzeba zrobić?
2. Gdzie znajduje się książka dla Hosh-Nara?
3. Lepiej oddać list Ur-Karassa Garondowi czy zanieść do Orków?
Liczba postów: 439
Reputacja:
112
Po oddaniu części do statku piratów Skip mówił o możliwości popłynięcia gdzieś z nimi, to jest jakaś kolejna lokacja z potworami, czy taki sobie do picu dialog?
Liczba postów: 1,007
Liczba wątków: 5
Reputacja:
381
Bedzie to w goetji już było to pisane :P
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.
Liczba postów: 1,007
Liczba wątków: 5
Reputacja:
381
08-06-2018, 23:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2018, 23:00 przez
Tizgar.)
Ofc ze list dajemy garandowi nie dość ze lepsze nagrody to jeszcze po zabiciu posłańca brak konsekwencji i dodatkowy ukryty questa z lepszymi nagrodami
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Mógłby ktoś mi dokładnie wytłumaczyć jak to jest z tą kradzieżą? Przy wyłączonej AST w opcjach mogę okraść tylko kilku imiennych z klucza, przy włączonej muszę się skradać. Ktoś pisał, że da się okradać z dialogów wszystkich imiennych i nieimiennych, ale nie wiem jak to włączyć. Wiem że było to poruszane nie raz ale nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Okej, w ten sposób kradnę, ale to strasznie czasochłonne. Zależy mi na okradaniu przez dialog każdej osoby, da się tu tak w końcu czy nie?