13-02-2018, 14:01
O Jezu xD Ja bym tak optymistycznie nie podchodził to tego "praktycznie na ukończeniu". Jeszcze kilka dobrych lat nad tym zejdzie.
[G2NK] Returning 2.0 PL (zapowiedź)
|
13-02-2018, 14:01
O Jezu xD Ja bym tak optymistycznie nie podchodził to tego "praktycznie na ukończeniu". Jeszcze kilka dobrych lat nad tym zejdzie.
Tyle samo może nie, ale patrząc ile to pracy to na ten rok bym nie liczył. Więc na spokojnie ogrywajcie inne mody i gierki i wykażcie odrobinę cierpliwości nie pytając co kilka stron o postęp prac
![]()
13-02-2018, 15:33
(13-02-2018, 14:26)bojka222 napisał(a): Tyle samo może nie, ale patrząc ile to pracy to na ten rok bym nie liczył. Więc na spokojnie ogrywajcie inne mody i gierki i wykażcie odrobinę cierpliwości nie pytając co kilka stron o postęp pracLiczę, ja i cała reszta osób codziennie odwiedzających to forum. Nie mam bladego pojęcia na czym polega ta praca, jak wygląda i ile czasu zajmuje, domyślam się że jest czasochłonna i wymagająca więc szanuje ale to zupełnie tak samo jak w przypadku "Dzieje Khorinis" tutaj fanbase liczy kilkadziesiąt osób, tam kilkanaście tysięcy ale to tak samo wygląda, Wchodzimy po to by usłyszeć/zobaczyć jak wyglądają postępy, i okazać swój entuzjazm na prace tych ludzi... Więc tak jak twórcy Dzieji tak i ludzie tutaj odpowiedzialni za spolszczenia robią to właśnie dla tych czekających i pytających. Życzę powodzenia, będę dalej zaglądał codziennie ![]()
13-02-2018, 16:48
No niby trafnie to ująłeś, ale mimo wszystko pytaniami w stylu „kiedy premiera spolrzczenia” tempa prac się nie przyśpieszy.
![]() Można zapytać co jakiś czas, nie mam nic przeciwko temu, ale w ciągu kilku dni raczej wiele się nie zmieni, a mniej więcej co tyle pojawia się to pytanie. Zresztą jak jest coś wartego wzmianki, to zawsze o tym informujemy. Napisałem, że dialogi są w 99% gotowe nie bez powodu, bo tak się składa, że linii dialogowych jest blisko 60k, więc 1% z tego to jakieś ~600 linijek, czyli troszku roboty zostało mimo wszystko. No a dialogi to — z własnego doświadczenia — chyba najcięższa część każdego większego moda, potem jest już z górki.
13-02-2018, 19:25
Także czekam cierpliwie
![]()
13-02-2018, 20:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2018, 20:18 przez pawelek115.)
Nie ma sensu panowie się pytać co tydzień o postępy, bo to czasochłonne.
Sami zostaniemy poinformowani o nich w stosownym czasie. Wyjdzie spolszczenie, kiedy będzie gotowe i tyle ![]() Lepiej być zaskoczonym pozytywnie w lato lub jesień niż nastawiać się na jakieś daty. Sądzę, że chętnych na przejście G2NK z Returning 2.0 po polsku jest znacznie więcej niż kilkadziesiąt osób z tego forum. Sam znam wiele osób na żywo, które od 2015 roku czeka za tym spolszczeniem i było zawiedzione, że wcześniej nic nie wyszło ze spolszczenia, a postęp nad modem śledzili przez wiele lat. Do dziś pierwsze dwie części gry cieszą się uznaniem fanów. A to rzadkie wśród gier 16-17 letnich ![]() Więc pewnie liczba osób, które pobiorą i zagrają w Returning 2.0 PL wyniesie z 30-50 tysięcy w ciągu 2-3 lat. Ale rozumiem, że na Dzieje Khorinis w Polsce czeka pewnie jeszcze większa rzesza fanów, bo jest ogromne zainteresowanie tym modem przy okazji każdego filmu z wieściami - liczby ok 300 tysięcy wyświetleń mówią same za siebie.
14-02-2018, 11:52
^
Dokładnie.
20-02-2018, 20:16
Heh. Pewnie będzie tak, że nie będą informować nas o pracach, tylko od razu dadzą ukończone tłumaczenie tak znienacka, jak to było z zapowiedzią. No cóż, Mam nadzieję że właśnie tak będzie xD
21-02-2018, 15:42
Gdzie mogę śledzić postępy dodatku pt. "Goecja"?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|